A települési ügysegédi ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel.

Ez úton szeretném tájékoztatni önöket, hogy a Tiszakécskei Járáshoz tartózó településeken
                                                       2020. március 16. napjától
                                  a települési ügysegédi ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel.
                                  Segítő együttműködését előre is köszönöm.
                                  Tiszakécske, 2020. március 13.
Letölthető pdf.

TÁJÉKOZTATÓ Elektronikus Fizetési Szolgáltatásról

Az önkormányzati ASP rendszer továbbfejlesztése és országos kiterjesztése (ASP 2.0) elnevezésű projekt fejlesztéseinek köszönhetően már az Önök számára is elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése.

A szolgáltatás használatával lehetőség van arra, hogy saját vagy más nevében a kiválasztott önkormányzati adóhatósághoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét elektronikus úton teljesítse, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.

A szolgáltatás a https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalon érhető el, ahol annak igénybevételéhez elektronikus azonosítás, vagyis KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges.

A tájékoztató további része a csatolt fájlban tekinthető meg.

Rövid okfejtés a falvak helyzetéről

Az itt olvasható írást egyik ismerősöm juttatta el. Sajátos megközelítése a falusi-vidéki gazdasági helyzetnek. Főleg, ami az ok-okozati összefüggéseket illeti. Közzétételével egyrészt az a célom, hogy ebből a nézőpontból is lássuk magunkat. Másfelől az okfejtés jó alátámasztás a nagyobb időtávra célzott  Magyar Falu Programhoz, melynek első éve Szentkirálynak is hozott sikereket. Folytatása következzék!
Észrevételeket az ismert email címemre szívesen fogadok. Szabó Gellért