Lakossági kérdőív

Számítunk Önre, mert az Ön véleménye is fontos!


Szentkirály fejlődéséhez és a közszolgáltatások működtetéséhez nagyon fontos, hogy a település vezetése együttműködjön a lakossággal, együtt tegyék jobbá, biztonságosabbá a környezetüket. Ebből az okból lakossági kérdőív segítségével szeretnénk felmérni, hogy a helyiek milyennek ítélik a település működtetését, vezetését. A felmérés célja, hogy a lakosság visszajelzései alapján határozzuk meg a fejlesztendő területeket, hogy azok minél inkább az itt élők javát szolgálják.
Ez a lakossági felmérő kérdőív, amelynek kitöltése mindössze 10-15 percet vesz igénybe, alapvetően elektronikus formában érhető el, de papír alapon is kitölthető és benyújtható a Polgármesteri Hivatalban. A válaszadás önkéntes, a válaszokat kizárólag kutatás céljára használjuk fel. Kérjük, hogy egy személy csak egy kérdőívet töltsön ki, illetve csak a 16. életévüket betöltött, Szentkirályon lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy töltse ki.
Azon szentkirályi lakosok, akik választ adnak az összes feltett kérdésre és nevüket, elérhetőségüket is megadják, részt vehetnek egy sorsoláson, melyen három db 5.000,- forint értékű könyvutalvány talál gazdára.
Kérjük, tiszteljék meg a képviselő-testületet és együttműködésükkel segítsék munkánkat! A kérdőív kitöltésére január 27-ig van lehetőség.

Szentkirályi Képviselő-testület

 

A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!

Az önkormányzati elektronikus ügyintézést népszerűsítő kommunikációs csomag részeként az alábbi kisfilmek megtekintését ajánljuk!

 

Tájékoztató online ügyintézés alternatívájának bemutatásáról

Elektronikus ügyintézés az önkormányzati hivatali portálon

Elektronikus űrlap kitöltésével kezdeményezhető eljárások

Az Önkormányzati hivatali portálba való belépés

Pályázati felhívás!

A határozott idejű megbízás lejárta miatt ügyvezetőt keresünk a Homokhátság Nonprofit Kft. élére!

Jelentkezni 2019. december 9-én hétfőn délig lehet pályázat benyújtásával személyesen, emailen (polgarmester@szentkiraly.hu), vagy postai levélben (szakmai önéletrajz + vezetői program + bér/juttatási igény megjelölése).

A NpKft. tevékenységéről, a pályázat kapcsán más tudnivalókról a 70/3371-341-es telefonszámon, vagy a fenti email-címen érdeklődhet. Döntés a pályázatokról december 20-ig, az állás betölthető 2020. jan. 1-től.

Közlemény, tájékoztatás

A köztársasági elnök 2019. október 13. napjára, vasárnapra tűzte ki a helyi önkormányzati általános választásokat. A választható képviselők száma Szentkirályon 6 fő + 1 fő polgármester. 
A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán jelölt lehet a központi névjegyzékben szereplő minden nagykorú magyar állampolgár, valamint az Európai Unió más tagállamának magyarországi lakóhellyel rendelkező nagykorú állampolgára. A választhatóság joga nem kötődik a lakóhelyhez, vagyis a választópolgár bármely településen, választókerületben választható, egy személy viszont csak egy településen fogadhat el jelölést.
A polgármester- és képviselőválasztáson a jelölt párt jelöltje, egyesület jelöltje, vagy független jelölt lehet.
Polgármester- és képviselőjelöltet ajánlani csak az indulás helye szerinti helyi választási iroda által kiadott, sorszámmal ellátott ajánlóíven lehet, ezért azt előzőleg ott kell igényelni.
A polgármester és képviselőjelöltet legkésőbb 2019. szeptember 9-én hétfőn 16.00 óráig kell bejelenteni az ajánlóívek átadásával a helyi választási bizottságnál. 
Szentkirályon a polgármester jelöléshez legalább 47, képviselő jelöléshez legalább 16 személy ajánlása szükséges. További kérdésével keressen hivatal időben.

dr. Lajos Krisztina sk.
Helyi Választási Iroda vezetője
Tel.: 70/3820-599

Letölthető pdf.