Lakossági kérdőív

Számítunk Önre, mert az Ön véleménye is fontos!


Szentkirály fejlődéséhez és a közszolgáltatások működtetéséhez nagyon fontos, hogy a település vezetése együttműködjön a lakossággal, együtt tegyék jobbá, biztonságosabbá a környezetüket. Ebből az okból lakossági kérdőív segítségével szeretnénk felmérni, hogy a helyiek milyennek ítélik a település működtetését, vezetését. A felmérés célja, hogy a lakosság visszajelzései alapján határozzuk meg a fejlesztendő területeket, hogy azok minél inkább az itt élők javát szolgálják.
Ez a lakossági felmérő kérdőív, amelynek kitöltése mindössze 10-15 percet vesz igénybe, alapvetően elektronikus formában érhető el, de papír alapon is kitölthető és benyújtható a Polgármesteri Hivatalban. A válaszadás önkéntes, a válaszokat kizárólag kutatás céljára használjuk fel. Kérjük, hogy egy személy csak egy kérdőívet töltsön ki, illetve csak a 16. életévüket betöltött, Szentkirályon lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy töltse ki.
Azon szentkirályi lakosok, akik választ adnak az összes feltett kérdésre és nevüket, elérhetőségüket is megadják, részt vehetnek egy sorsoláson, melyen három db 5.000,- forint értékű könyvutalvány talál gazdára.
Kérjük, tiszteljék meg a képviselő-testületet és együttműködésükkel segítsék munkánkat! A kérdőív kitöltésére január 27-ig van lehetőség.

Szentkirályi Képviselő-testület

 

A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!

Rövid okfejtés a falvak helyzetéről

Az itt olvasható írást egyik ismerősöm juttatta el. Sajátos megközelítése a falusi-vidéki gazdasági helyzetnek. Főleg, ami az ok-okozati összefüggéseket illeti. Közzétételével egyrészt az a célom, hogy ebből a nézőpontból is lássuk magunkat. Másfelől az okfejtés jó alátámasztás a nagyobb időtávra célzott  Magyar Falu Programhoz, melynek első éve Szentkirálynak is hozott sikereket. Folytatása következzék!
Észrevételeket az ismert email címemre szívesen fogadok. Szabó Gellért

Kvízjáték TOTÓ

!Kvízjáték! TOTÓ Mennyire ismered Kecskemét és környékét? 2019-ben kezdődött az a munka, melynek során az Aranyhomok Egyesület 19 tagtelepülését bemutatandó turisztikai filmek készülnek. Az elkészült filmekhez, illetve a Kecskemét és térsége turisztikai mobil applikációhoz kapcsolódóan 4 fordulós Kvízjátékot hirdetünk. Az 1. fordulóban Bugacpusztaháza, Felsőlajos, Fülöpjakab és Helvécia településekkel kapcsolatos kérdéseket teszünk fel. A helyesen válaszoló játékosok között egy 2 személyes wellness szolgáltatást sorsolunk ki a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont felajánlásával. A látványos drón felvételekkel gazdagított filmeket garantáljuk hogy érdemes végignézni, hiszen a természet csodái csak karnyújtásnyira vannak tőlünk! A Kvízjáték űrlapja a mai naptól kitölthető itt: https://forms.gle/JYabrRkS8bmufFu17 Segítség a kérdések megválaszolásához - Bugacpusztaháza turisztikai kisfilmje a youtube-on: https://youtu.be/khT7XVptetw - Az utolsó két kérdés megválaszolásához töltsd le (Android vagy iOS) a Kecskemét és Térsége mobil applikációt: http://aranyhomok.hu/…/elindult-a-kecskemet-es-tersege-turi… Az 1. fordulóhoz kapcsolódó beküldési határidő: 2020. február 5. Sorsolás 2020. február 6. A kisfilmekben szereplő turisztikai attrakciókat érdemes személyesen is felkeresned, igazi kincseket találhatsz térségünkben! A játékhoz sok szerencsét kívánunk!


Turisztikai kisfilm Bugacpusztaháza Községről 2019.

 

Az önkormányzati elektronikus ügyintézést népszerűsítő kommunikációs csomag részeként az alábbi kisfilmek megtekintését ajánljuk!

 

Tájékoztató online ügyintézés alternatívájának bemutatásáról

Elektronikus ügyintézés az önkormányzati hivatali portálon

Elektronikus űrlap kitöltésével kezdeményezhető eljárások

Az Önkormányzati hivatali portálba való belépés

Pályázati felhívás!

A határozott idejű megbízás lejárta miatt ügyvezetőt keresünk a Homokhátság Nonprofit Kft. élére!

Jelentkezni 2019. december 9-én hétfőn délig lehet pályázat benyújtásával személyesen, emailen (polgarmester@szentkiraly.hu), vagy postai levélben (szakmai önéletrajz + vezetői program + bér/juttatási igény megjelölése).

A NpKft. tevékenységéről, a pályázat kapcsán más tudnivalókról a 70/3371-341-es telefonszámon, vagy a fenti email-címen érdeklődhet. Döntés a pályázatokról december 20-ig, az állás betölthető 2020. jan. 1-től.