Lakossági kérdőív

Számítunk Önre, mert az Ön véleménye is fontos!


Szentkirály fejlődéséhez és a közszolgáltatások működtetéséhez nagyon fontos, hogy a település vezetése együttműködjön a lakossággal, együtt tegyék jobbá, biztonságosabbá a környezetüket. Ebből az okból lakossági kérdőív segítségével szeretnénk felmérni, hogy a helyiek milyennek ítélik a település működtetését, vezetését. A felmérés célja, hogy a lakosság visszajelzései alapján határozzuk meg a fejlesztendő területeket, hogy azok minél inkább az itt élők javát szolgálják.
Ez a lakossági felmérő kérdőív, amelynek kitöltése mindössze 10-15 percet vesz igénybe, alapvetően elektronikus formában érhető el, de papír alapon is kitölthető és benyújtható a Polgármesteri Hivatalban. A válaszadás önkéntes, a válaszokat kizárólag kutatás céljára használjuk fel. Kérjük, hogy egy személy csak egy kérdőívet töltsön ki, illetve csak a 16. életévüket betöltött, Szentkirályon lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy töltse ki.
Azon szentkirályi lakosok, akik választ adnak az összes feltett kérdésre és nevüket, elérhetőségüket is megadják, részt vehetnek egy sorsoláson, melyen három db 5.000,- forint értékű könyvutalvány talál gazdára.
Kérjük, tiszteljék meg a képviselő-testületet és együttműködésükkel segítsék munkánkat! A kérdőív kitöltésére január 27-ig van lehetőség.

Szentkirályi Képviselő-testület

 

A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!